Wat betekent de media aandacht van Badr Hari voor kickboksen in Amsterdam?
08 oktober 2013 

Wat betekent de media aandacht van Badr Hari voor kickboksen in Amsterdam?

Wil je kickboksen in Amsterdam en je hoort alleen maar negatieve berichten in de Media, zoals de verhalen over Badr Hari, dan ga je wel 2x nadenken voordat je aan deze sport begint.
Voor de media is het goed scoren door onderwerpen met kickboksen en agressie en geweld te plaatsen in de krant, magazine’s of op tv.

De media publiceert helaas niet de positieve effecten van de kickboks trainingen. Er zijn zoveel goede kickboks scholen in Amsterdam met gediplomeerde en ervaren kickbokstrainers. Deze trainers helpen mensen uit verschillende doelgroepen, waaronder ook de mensen zoals jij en ik. Advocaten, directeuren, politici en vele ander publiek die je niet tot het standaard kickbokspubliek zou rekenen, als je de media moet geloven.

kickboksen wel of niet?

Voor de mensen die twijfelen om te gaan kickboksen heb ik advies. Zoek een kickboksschool met gediplomeerd personeel en doe een keer een proeflesje mee.
De eerste keer in een kickboksschool naar binnen lopen is misschien een hele stap, maar zodra je een lesje meedoet zul je al snel zien dat men juist veel respect voor elkaar heeft en erg gedisciplineerd is.

Na deze training hoor ik graag jouw reactie en ik weet 1 ding zeker. Deze zal heel anders zijn dan wat de media je laat denken!

Over de schrijver
Matclub
Door

Matclub

op 26 Nov 2019

Hi Danny, Leuk artikel! Onze ervaring is dat tegenwoordig men zich minder laat beïnvloeden door de media. Zeker in Amsterdam merken we dat er een heel gemêleerd publiek op de kickboks trainingen afkomt. Van Advocaten tot aan huismoeders.

Reactie plaatsen