Kickboksen Amsterdam voor beginners
24 november 2017 

Kickboksen Amsterdam voor beginners

De sport kickboksen is in de laatste jaren enorm in populariteit toegenomen. Steeds meer mannen maar ook vrouwen kiezen ervoor om in vorm te komen door het volgen van een intensieve training kickboksen. Naast dat het leuke trainingen zijn, werk je ook direct aan het verbeteren van je figuur en het ontwikkelen van zelfvertrouwen. Ben jij nieuwsgierig geworden? Volg dan eens een kickboks training voor beginners in de omgeving van Amsterdam.

Kickboks les gevaarlijk?

Ondanks dat kickboksen tot de groep vechtsporten behoort is het absoluut niet gevaarlijk om een beginners kickboks training te volgen. Tijdens de beginners lessen van kickboksen wordt voornamelijk gewerkt aan conditie en uiteraard aan de stoot en traptechnieken die bij kickboksen horen.

Waar is kickboksen goed voor?

Ook tijdens de kickboks training voor beginners word er stevig getraind. Uiteraard krijg je wel de gelegenheid om in je eigen tempo je conditie op te bouwen. Toch zal je in zo’n beginnerstraining al snel zo’n 500 tot soms wel 700 kcal per uur verbranden! Daarnaast verstevigt de kickboks techniek het gehele lichaam en stimuleert de kickboks training de geest en helpt het bij het ontwikkelen van een sterke – en positieve mentale houding.

Wat leer je bij een training kickboksen in Amsterdam?

Bij een beginners les kickboksen in Amsterdam leer je de basis regels en technieken van het kickboksen. Het allereerste dat je wordt bijgebracht is respect. Heb respect voor elkaar! Daarnaast dien je jezelf goed te beschermen om blessures te voorkomen. Je leert de basisgevechtshouding aan te nemen en welke bewegingen wel – en niet toegestaan zijn. Ook ga je oefenen met de afstand die je dient in te nemen tussen jou en je tegenstander tijdens een gevecht.

Volg een training kickboksen Amsterdam voor beginners

Ben je nieuwsgierig geworden en lijkt een kickboks training jouw wel wat? Meld je dan aan voor een proefles. Wij verwelkomen je heel graag tijdens een training kickboksen in Amsterdam voor beginners! Kijk voor de contactgegevens op onze website.

Kickboksen Amsterdam beginners

Over de schrijver
Reactie plaatsen