Training in een privé personal training studio
10 oktober 2017 

Training in een privé personal training studio

Je wilt training in een personal training studio waar je geheel prive kunt trainen met jouw eigen trainer? Kom dan eens een kijkje nemen bij kickboksen Amsterdam. Kickboksen Amsterdam geeft zijn trainingen bij de luxe personal training studio van Delda Sport. In onderstaand artikel geven we de voordelen wanneer je traint in een personal training studio.

Volldige focus in een personal training studio

Sporten mag dan vooral als leuk en gezond worden bestempeld, je wilt natuurlijk wel gewoon je doelen halen. Dat staat voor jou voorop. De beste methode om dat voor elkaar te krijgen is door je een beetje af te zonderen van alle afleidingen om je heen. Jij en je personal trainer en verder niets wat je concentratie kan breken. Dat kan je het beste doen door trainingen te volgen in een privé personal training studio.

Wat te verwachten wanneer je traint in een privestudio

Wanneer je trainingen in een privéstudio gaat volgen dan zal dit vooral gericht zijn op duurzame resultaten. Het is dan ook echt een vorm van training die geschikt is voor mensen die hun leven en lichaam echt willen veranderen. Dit is dan ook het grote verschil met de meer sociale activiteit die andere vormen van training zijn. Je werkt gericht ergens aan en kan dit serieus doen omdat je de hulp krijgt van een gediplomeerde trainer die alleen met jou bezig is.

Werk aan je doelen en behaal resultaat

Natuurlijk vergt het trainen in een privé personal training studio ook iets van jou. De mensen die hiervoor kiezen zijn ook echt volledig met hun hoofd bij hun doel. Er is voldoende motivatie en doorzettingsvermogen aanwezig om gericht aan de doelen te werken. Je doet wat nodig is om dit te doen en daarom kies je ervoor om privétrainingen te volgen. Dit is immers de enige manier waarop deze vorm kan werken voor alle betrokkenen.

privacy in personal training studio

Trainen op maat

Dat je gericht werkt en gemotiveerd bent om je doelen te bereiken betekent natuurlijk niet dat je ook alleen maar trainingen kunt volgen omdat je een topsporter bent. Je kunt dit beter zien als een vorm van training op maat. Dit is beter in elkaar te zetten wanneer de training uitsluitend voor jou is en niet voor een groep van meerdere personen. Alle oefeningen en het hele schema is gericht op jouw doel en jouw gewenste resultaten.

Gediplomeerde trainer

Wat vooral ook belangrijk is om te weten, is dat je in een privé personal training studio niet aan je lot wordt overgelaten. Je traint niet naar eigen inzicht of met behulp van een dvd. Je traint onder begeleiding van een gediplomeerde trainer die jou aanvoelt en weet wat voor jou kan werken of juist niet kan werken. Dit maakt het een stuk gemakkelijker om de juiste weg te vinden. Het harde werk zal zich dan uitbetalen. Alleen al daarom is een privéstudio het overwegen waard.
Wil je trainen in onze luxe personal training studio met alle privacy? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier.

Nu contact opnemen >>

Over de schrijver
Reactie plaatsen