Training op maat, speciaal voor jou!
25 mei 2017 

Training op maat, speciaal voor jou!

Kickboksen Amsterdam is gespecialiseerd in Personal Training.

Onze werkwijze onderscheidt zich ten opzichte van andere Personal Trainers, omdat wij verschillende vechtsporten gebruiken in combinatie met krachttraining en cardio om jouw doelstellingen te bereiken.

Vechtsporten zijn hier uitermate geschikt voor omdat het hele lichaam gebruikt wordt. De combinatie met krachttraining maakt het hele plaatje compleet! Wij kijken naar wat jouw doelstellingen zijn en aan de hand daarvan maken wij een op maat gemaakt programma.

Training op maat

Je wordt begeleid door gediplomeerde specialisten die beschikken over jarenlange ervaring op het hoogste niveau in deze sport. Je doelstellingen hoeven niet perse lichamelijk te zijn, maar ook op mentaal gebied zijn vele je voorgegaan.

Denk hierbij aan: ontstressen, uitlaatklep, agressieregulatie, zelfverzekerder worden en nog veel meer. Wij hebben voor verschillende sporten een specialist op het gebied van privé-trainingen voor o.a. kickboksen, MMA, judo, zelfverdediging, krachttraining, looptraining, conditietraining, weerbaarheid, agressieregulatie, bootcamp en nog veel meer.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag jouw doelen te bereiken.

Met vriendelijke groet,
Danny Delvers

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen