Hoe vind je een goede personal trainer in Amsterdam? 6 Tips!
03 augustus 2012 

Hoe vind je een goede personal trainer in Amsterdam? 6 Tips!

In Amsterdam zijn er genoeg personal trainers te vinden. Echter onderscheiden deze zich van elkaar.
Hoe vind je nu een goede personal trainer in Amsterdam? Hierbij kun je letten op de volgende punten:

1 Hoe ziet de personal trainer er zelf uit ? Als hij zelf een buikje heeft en er niet sportief uitziet kan hij zichzelf niet motiveren om te trainen. Hoe wil hij dit bij jou gaan doen dan ? Kijk dus goed naar het lichaam van de trainer.

2 Heeft de personal trainer de juiste diploma’s ? Iedereen mag zich tegenwoordig personal trainer noemen, maar heeft de trainer de juiste papieren en kwaliteiten om jou te helpen met jouw doelstellingen en blessures ?

3 Welke cliënten trainen op dit moment bij hem en wat zijn de resultaten daarvan? Als de resultaten van zijn cliënten goed zijn zal hij deze ongetwijfeld op zijn website plaatsen. Let hier dus goed op.

4 Met welke bedrijven werkt hij samen ? Bedrijven gaan nooit zomaar met trainers in zee. Zij zullen altijd de beste trainers zoeken voor hun werknemers.

5 Welke diensten levert de personal trainer? Alleen training? Of helpt hij je ook met het hele pakket: Voeding, supplementen, herstel.

6 En als laatste hoe zijn de sociale vaardigheden van de trainer? Dit zul je uiteraard pas zien bij het ontmoeten van de trainer.

Is de trainer schuw, onzeker, rustig? Dan zou ik op zoek gaan naar een ander. De trainer moet er zijn voor jou en het onderste uit de pan kunnen halen tijdens jouw training.

Je gaat deze persoon misschien wel vaker zien dan je eigen familie. Dan wil je toch iemand hebben waar je een klik mee hebt en gewoon jezelf kunt zijn. Vertrouwen in je trainer hebben is heel belangrijk.

Een aantal punten waar je dus op kunt letten wanneer je kiest voor een personal trainer. Verder kun je bij elke trainer een proeftraining aanvragen. Bevalt deze dan kun je aan de bak!

Succes!

Kickboksen in Amsterdam kan nu met een personal trainer, waardoor je de basistechnieken binnen 2 lesjes leert.
De zomer komt er weer aan en kickboksen is de perfecte sport om weer in shape te komen.

Neem contact met ons op en we zoeken samen de juiste personal trainer, die bij jou past!

Over de schrijver
Reactie plaatsen