Waarom trainen bij Kickboksen Amsterdam?

Persoonlijke aandacht en jouw resultaat staan voorop!

Onze Missie?

Sporten moet leuk zijn! Alleen dan houdt je het vol. Bereik je daarnaast ook nog je doelen, zie en merk je het resultaat dan is het niet moeilijk de motivatie te vinden om door te gaan. Sterker nog, de meeste van onze klanten zijn na een paar lessen verslaafd aan kickboksen.


Uit ervaring weten wij dat jij jouw doelen sneller kunt halen met persoonlijke aandacht. En dat is precies waar wij ons op richten. 

Kwaliteit, persoonlijke aandacht en resultaten.


Doordat wij werken met kleine groepen van maximaal 6 personen, of priv√©sessies met je eigen kickbokstrainer, heb je de technieken sneller onder de knie. Met onze afwisselende, persoonlijke trainingsprogramma‚Äôs laten wij jou steeds een stapje verder gaan. Je zult versteld staan van je eigen kunnen!

Wat onze leden over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Heerlijk om de beslommeringen van de dag van je af te slaan... 

....en je lichaam te zien veranderen. Danny is, naast een prettig mens, een geduldige empatische trainer. Hij is wedstrijdvechter geweest en daarom weet hij als geen ander hoe hij z'n trainingen goed kan laten aansluiten bij je niveau.

Otto 

 • Na die eerste keer heeft het kickboksen me gegrepen

  In de loop van 2009 ben ik steeds meer gaan trainen, waarbij Danny me altijd heeft weten te motiveren. Mijn conditie werd steeds beter, ik viel vele kilo's af, ik voelde me mentaal sterker worden en mijn vrouw zei me steeds vaker dat ik toch wel lekker gespierd werd van die nieuwe hobby.

  Jeroen Weimer

 • Helemaal leuk en fantastisch!

  Nooit geweten dat het in me zat om zo te kunnen stoten en trappen.

  Dat is nu bijna 2 jaar geleden en inmiddels heb ik mijn trainingen opgeschroefd naar 3x per week. Ik ben zekerder van mezelf geworden en het feit dat de overtollige zwangerschapskilo's weggewerkt zijn, is mooi meegenomen!

  Frances

 • Onze trainers

  Danny

  Ruim 10 jaar ervaring in personal training, waarin hij zijn kennis vanuit de kickboxing combineert met krachttraining en lifestyle-advies. Danny heeft al honderden mensen getraind, waaronder een flinke club BN'ers

  Cynthia

  Cynthia gaat een uitdaging niet uit de weg! Mensen die bij 0 beginnen, die niet tot nauwelijks gesport hebben in het verleden en ongezond eten: die vind ze het mooiste om te begeleiden en daarin boekt ze grote resultaten.

  Raoul

  Raoul is een gedreven trainer die mensen inspireert, motiveert en waar nodig streng is. Dit doet hij wel altijd met een goeie dosis humor, want sporten moet leuk blijven.

  Darryl

  Zijn trainingen kenmerken zich door effectiviteit en geven de klanten fysiek en mentaal zo'n goed gevoel dat ze vol energie en vertrouwen de volgende trainingen ingaan. Het is dan ook zijn missie om zijn klanten te laten ervaren hoe leuk, ontspannend, maar vooral ook doeltreffend, trainen kan zijn.

  Naoufal

  Zolang Naoufal niet het maximale kan laten geven, zal hij niet tevreden zijn. Daarom draagt hij iedereen fysiek en mentaal uit om het uiterste in zichzelf naar boven te halen en met een goed en voldaan gevoel een training te starten en af te ronden

  Mike

  Mike is gediplomeerd trainer in verschillende sporten. Al vanaf jongs af aan is sport zijn passie! De afgelopen jaren heeft hij met verschillende sportscholen gewerkt en ik ruime ervaring met verschillende sporten en niveaus. Het is voor Mike de uitdaging om te kijken wat voor jou het beste is.