Trainen met de beste trainers in kickboksland!

Vele gingen je voor, lees hier hun ervaringen

Ramon Mesman

36 jaar - Manager Branded Content, Talpa Media


Sinds april 2009 train ik bij Danny Delvers. In het begin even wennen omdat ik nog nooit aan vechtsport had gedaan, maar na een aantal lessen begon ik het door te krijgen en er echt plezier in te krijgen. 


Ik probeer nu wekelijks een uur te trainen bij Danny. Niet alleen voor mijn conditie, maar ook om mijn hoofd leeg te maken en me veiliger te voelen op straat. 

Danny is een top coach die duidelijk uitleg geeft, je goed begeleidt en de tijd neemt om je alles uit te leggen. Daarnaast is hij heel kundig en betrouwbaar.

Otto

35 jaar - Directiechauffeur Raad van Bestuur


Sinds ongeveer 3 jaar train ik bij Danny. Danny is, naast een prettig mens, een geduldige empatische trainer. Zelf is hij wedstrijdvechter geweest en daarom weet hij als geen ander hoe hij z'n trainingen goed kan laten aansluiten bij je niveau. Ik kwam als absolute beginner binnen maar dankzij Danny werd mijn niveau al snel hoger. Ook ging ik van 1 keer per week al snel 5 keer per week trainen. De lessen zijn gevarieerd. Krachttraining, techniek en conditietrainingen wisselen elkaar af. Het is heerlijk om de beslommeringen van de dag even van je af te slaan en tegelijkertijd je lichaam te zien veranderen. Ook op mentaal vlak ben ik veel sterker en zelfverzekerder geworden.

Max de Vries

32 jaar - Accountmanager Woedend


Dankzij Danny en Deldasport kan ik nu kickboksen, zo simpel is het. In groepslessen kun je aan je conditie werken, misschien wat harder worden door te sparren en dergelijke. Maar je hebt een goed oog en een op jouw persoon en stijl afgestemde begeleiding nodig om het beste uit jezelf te halen. Bij Deldasport kreeg ik dat, met alle resultaten van dien! Door Danny's coaching kon ik dieper gaan dan ik van mezelf dacht te kunnen, en ging ik iedere les met sprongen vooruit. Als je iets wilt bereiken met betrekking tot kickboksen, of gewoon je fitheid naar nieuwe hoogte wilt brengen dan is Deldasport the place to go.

Kickboksen Amsterdam, trainer van de sterren

Gigi Ravelli 

(actrice)

Gigi trainde een hele week met Danny Delvers op Ibiza onder het mom 'Sportvakantie' en is nu strakker dan ooit.

Miss Montreal 

(zangeres)

Eerdere pogingen met een trainer lukte mij niet, maar bij Delda sport kickboksen Amsterdam houdt ik het vol

Gijs Staverman 

(DJ / TV presentator)

Traint bij Kickboksen Amsterdam

Quinty Trustfull 

(presentatrice)

Klaargestoomd voor een fotoshoot in Beau Monde en doet mee aan de ZomerFit Campagne van Personal-trainer.nl

Mark - 28 jaar - Directiechauffeur Raad van Bestuur

Sinds november 2008 ben ik aan het trainen bij Danny Delvers en eigenlijk ben ik vanaf dag 1 al verslaafd. De eerste les vond ik zo leuk dat ik eigenlijk meteen ben gestopt met roken en mijn volle aandacht op de sport wou richten. Het begon in november met 1 à 2 keer per week privétraining met een groepje van 4 man. Al snel wilde ik meer.

Omdat ik voor mijn werk fit moet zijn, krijgen wij elk jaar een lichaamscheck en een sporttest. Ik kan u verzekeren dat privéles bij Danny daar een positieve invloed op heeft.


Hieronder de resultaten:

27 jaar lengte van 191 cm. Voor mijn leefdtijd is een vetpercentage tussen de 9% en de 15% gezond.

December 2008

vet percentage 19,8%

gewicht: 87 kilo

uithoudingsvermogen: redelijk.


Ik begon de sport steeds leuker te vinden en ging steeds vaker. 

Wat begon met 1 à 2 keer in de week, werd al snel 3 à 4 keer per week.

December 2009,

vetpercentage:16,1%

gewicht 84 kilo

uithoudingsvermogen:goed.


Mijn motivatie werd nog groter en inmiddels train ik 5 à 6 keer per week bij Danny. 

Kickboksen is een deel van mijn leven geworden en ik zou niet meer zonder kunnen.

December 2010,

vetpercentage:11%

gewicht:82 kilo

uithoudingsvermogen: zeer goed en trap ik met mijn sport test op de fiets 420 watt per kilo weg.


De lessen van Danny zijn gevarieerd, leuk en voor ieder wat wils. Ik vind het heerlijk om mijn grenzen op te zoeken en daar overheen te gaan. Dat geeft mij na de training een geweldig gevoel. Mijn lichaam is echt ontzettend veranderd en ik heb mijzelf nog nooit zo fit en lekker gevoeld als nu. Ook mijn houding is veranderd en mijn zelfvertrouwen gegroeid. Ik ben nu begonnen met een eetschema en mijn nieuwe doel is om van de zomer een wasbordje te hebben. Ik ben er van overtuigd dat dat gaat lukken.

Everon Jackson Hooi 

(acteur)

Everon werd in "100 dagen fit" en kan nu niet meer zonder zijn kickbokstrainer.

Ruud Feltkamp 

(acteur en DJ)

Traint bij Kickboksen Amsterdam

Mark van Eeuwen 

(acteur)

Traint bij Kickboksen Amsterdam

Frances - 36 jaar - Moeder van 5 kinderen en werkzaam in de horeca

Ik werk in de horeca en eerlijk gezegd gaat het er daar steeds vreemder aan toe.... Op een gegeven moment voelde ik me niet eens meer veilig in m'n eigen zaak!

Ik had besloten om een priveles kickboksen te nemen... Helemaal leuk en fantastisch! Nooit geweten dat het in me zat om zo te kunnen stoten en trappen.

Dat is nu bijna 2 jaar geleden en inmiddels heb ik mijn trainingen opgeschroefd naar 3x per week. Ik ben zekerder van mezelf geworden en het feit dat de overtollige zwangerschapskilo's weggewerkt zijn, is mooi meegenomen!

Les bij Delda Sport heeft mijn kijk op het hele kickbokscircuit zeker veranderd, ten goede wel te verstaan. Acht maanden geleden heb ik door een stom ongeluk mijn schouder op 2 plaatsen gebroken en 3 weken na de operatie ben ik weer voorzichtig begonnen met trainen onder begeleiding van Danny, die direct mijn hele training aangepast heeft. Inmiddels ben ik zo goed als volledig hersteld en boks ik er weer op los, wat ik nooit had gekund zonder de begeleiding die ik heb gehad. Ook heb ik een personeelsuitje georganiseerd, een kickboks workshop. Behalve hilarische momenten leverde het ook zeer enthousiaste en positieve reacties op van mijn personeel.

Ik kan alleen maar zeggen, mocht je ooit een vechtsport overwegen, maar is de drempel nog te hoog voor je zoals ik had??? Gewoon Danny bellen voor een afspraak en je zult zien, je bent na 2 lessen verslaafd!!!

Melinda von Horvath - 37 jaar - Directeur groot Amerikaans bedrijf

Ik heb een drukke baan als directeur van een Amerikaans bedrijf. Een jaar geleden was ik gediagnostiseerd met hypertentie (hoge bloeddruk), hoog cholesterol en suiker.


Ik wist dat ik zou moeten sporten, maar door mijn onregelmatige dienstverband leek dit onmogelijk.

Toch heb ik een proefles bij Delda Sport genomen in de zomer. Ik vond deze via het internet en deze les heeft alles veranderd. 


Ik volg nu minimaal 3 keer per week een priveles en stroom ook regelmatig in bij de Small Group Training. Ook erg leuk en heb hierdoor ook veel nieuwe mensen leren kennen.


Danny is een supergoeie coach die je in de gaten houdt, van je ademhaling tot aan je eetgewoonten. Ook let hij op of je regelmatig traint/beweegt. Zelfs in het buitenland ( ik ben vaak op zakenreis ) krijg ik tips wat te doen met betrekking tot lichaamsbeweging.


Delda Sport heeft mij geholpen met mijn gezondheid, zelfverzekerdheid, het zeer fit zijn -lichaamelijk en geestelijk- en we zijn ook maatjes geworden.


Ik neem regelmatig Collega's en vrienden mee om samen te trainen en echt iedereen is onder de indruk van de kwaliteit van de training -afwisselend, intensief, respectvol en fun!

Deze BN'ERS hebben in het verleden getraind bij ons:

Arie Boomsma

(presentator)

Tess Milne

(presentatrice)

Nadia Palesa

(presentatrice)

DJ Jerry

(Partysquad)

Jeroen Weimer - 43 jaar - partner KPMG Corporate Finance N.V.

In februari 2009 ben ik begonnen met kickboksen bij Danny Delvers.

Voor die tijd volgde ik het kickbokscircuit af en toe op TV. Ik heb Alexei Ignashov, Ernesto Hoost, Jerome Lebanner en nog vele andere oudgedienden in hun gloriejaren meegemaakt. Langzamerhand ben ik deze gladiatoren meer en meer gaan bewonderen.


Ik zag dat zij topsport bedreven, zich steeds verder ontwikkelden als superatleten en mentaal erg gehard waren. Al sinds mijn jeugd hou ik van fanatiek sporten, intensief trainen en dan de competitie aangaan met anderen.


En zo dacht ik op een dag: ik wil wel eens beleven hoe het is om zelf te kickboksen. Na een uitgebreide zoektocht op het internet sprong de site van Danny Delvers er voor mij het meest uit. Een ervaren vechter, een personal trainer, gediplomeerd op vele gebieden, trainen in een gevestigde gym (Mike's Gym) en iemand die ook vrouwen uitnodigt voor deze sport, een sport die kracht en schoonheid verenigt. Na mijn eerste training met Danny was ik verkocht.


Na die eerste keer heeft het kickboksen me gegrepen en wist ik zeker dat ik met hem verder wilde. In de loop van 2009 ben ik steeds meer gaan trainen, waarbij Danny me altijd heeft weten te motiveren. Mijn conditie werd steeds beter, ik viel vele kilo's af, ik voelde me mentaal sterker worden en mijn vrouw zei me steeds vaker dat ik toch wel lekker gespierd werd van die nieuwe hobby. Begin 2010 ben ik met een andere pupil van Danny naar Thailand gegaan, 10 dagen intensief trainen bij SuperProSamui. Om 7 uur op, trainen van 8 tot 10, daarna eten, slapen, massage en andere ontspanning en daarna weer knallen in de gym en in de ring van 5 tot 7. Om 10 uur 's avonds hoef je dan helemaal niks meer... Een geweldige en unieke ervaring was dat.


Later dat jaar heb ik mijn oudste zoontje (5) een paar keer meegenomen naar Danny.

Danny wist daar toen een speelse training van te maken, waar mijn zoontje het nog steeds over heeft. Nu is het 2011 en nog steeds prijs ik mezelf gelukkig dat Danny me het kickboksen heeft laten ontdekken. Kickboksen is voor mij een uitlaatklep, een mentale wasbeurt, een weerzien met mijn trainingsmaatjes, een confrontatie met mijn karakter, gevoelde trots op mijn lichaam, een stiekem pleziertje en soms ook een straf die ik mezelf opleg. Ik heb een drukke baan met grote verantwoordelijkheden. Ik kom naar Mike's Gym met mijn pak en stropdas, ik word opgewonden als ik mijn zwarte shirt, satijnen short en enkelkousen aantrek in de kleedkamer, ik ga lekker tot het gaatje tijdens de training met Danny en vervolgens rijd ik moe en voldaan naar huis - om de volgende dag weer fris en energiek te beginnen.


Inmiddels heb ik met de 12 collega's uit mijn team al twee keer een full-day clinic bij Danny gevolgd en zij vonden dat allemaal geweldig. Ook in modellenland dringen de benefits van (kick)boksen door: Doutzen Kroes, Heleen van Rooyen, Kim Feenstra en vele andere jonge sterren hebben de voordelen van deze fysieke en mentale uitdaging ontdekt. Ik kan iedereen aanraden om dit heerlijke gevoel ook te gaan meemaken. Neem een proefles bij Danny en gun jezelf het beste!